Sök
RBC Life Sciences Europe - Tel.073-5022422 - info@rbcls.eu

MSM With Microhydrin® (120 Vcaps)

Rekommenderat pris: 348 SEK

Medlemspris: 290 SEK

MSM With Microhydrin® (120 Vcaps)

"

MSM med Microhydrin ® (120 veg. kapslar)


Royal BodyCare´s MSM är den mest teknologiskt avancerade MSM produkten på marknaden. Den är komplett med Vitamin C och en revolutionerande ny antioxidant, Microhydrin®.   

MSM med Microhydrin® är det idealiska sättet att få tillgång till organiskt svavel i din diet, och att dra nytta av de förbluffande hälsofördelarna av detta kosttillskott. 


Dessa fördelar inkluderas: 

  • Naturligt förbättrar ledernas rörelse förmåga.

  • Reducerar olustkänsla i dina leder.

  • Stärker de kollagen och verkar för vackrare hud.

  • Kan vara till stor hjälp vid problem med huvudvärk.

  • Förbättrar din matsmältning.

 

Kollagen och dina leder:

Organiskt svavel är nödvändigt för din kropp för att bygga och reparera ditt kollagen , vilket till största del består av brosk och bindvävsvävnad i leden.

MSM (metyl sulfonyl methane) är naturlig organisk form av svavel som lätt absorberas och kan användas  av din kropp. 

Din kropp behöver alla former av byggmaterial. Med brist på dessa kan resultera i att kroppens celler inte fungerar optimalt. Det betyder att kroppen inte kan reparera skador eller att funktionen blir sämre eller upphör hos vissa celler. MSM är en av dessa viktiga råmaterial som kroppen behöver för att fungera.  

Genom att använda svavel kan kroppen hålla ihop bindvävsstrukturer. Denna mineral bidrar till en länkande funktion i bindväven tillsammans med protein, molekyler, hälsosam bindväv, hud protein och  bindvävs vävnad i knäleder och andra leder i kroppen. 

Tillskott av MSM har visat sig förbättra rörligheten i leder och minska olustkänslan i stela leder. Det har också visat sig att den reducerar obekväma kramper i muskulaturen. Idrotts utövare världen över använder MSM som ett profylax för att minska  ledkänningar i samband med träning och tävlande. 


MSM och din hud: 

MSM har visat sig hjälpa till när det gäller reparationen av skadad hud. Vår kropp producerar nya hudceller varje dag.