Sök
RBC Life Sciences Europe - Tel.073-5022422 - info@rbcls.eu

HydraCel 4 oz.

Rekommenderat pris: 524,4 SEK

Medlemspris: 437 SEK

HydraCel 4 oz.

"

HydraCel 4 oz. (ca. 12 cl.)

Den kvalitet på de vatten  du dricker har en  genomgripande effekt på din hälsa och välmående. Det är av högsta värde att det vatten du dricker är av högsta kvalitet. Vattnet transporterar näringsämnen runt i din kropp och hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.

HydraCel förbättrar kvaliteten på ditt dricksvatten och tillför följande fördelar. 

Reducerar ytspänningen och gör vattnet "våtare".

Förbättrar tillförseln av vatten till cellerna( motverkar uttorkning)

Förstärker upptaget av näringsämnen 

Denna unika produkt är resultatet av decennier av forskning på vätskornas dynamik och ett långt sökande av hemligheterna bakom ett långt liv och god hälsa. HydraCel är i vätskeform i den form som kallas livs avgörande forsknings framgångarna NanoCluster Teknologin. Den reducerar  ytspänningen på ditt dricksvatten gör det våtare och effektivare som våtgörare. Egenskapen att våtgöra näringsämnen avgör dess möjlighet att hjälpa till med transport och upptag av näringsämnen.

NanoClusters är små mineral Kluster som fungerar som mikroskopiska transport fordon, levererar näringsämnen direkt in i cellerna. 

NanoCluster reducerar ytspänningen på ditt dricksvatten. Vanligt kranvatten har en ytspänning på ca 73 dynes. Den vätska som omger våra celler ca 45 dynes;  därför måste kroppen arbeta för att sänka ytspänningen i det vatten vi dricker för att hjälpa närings ämnen att passera ut genom matsmältnings kanalen till och in i cellerna.

HydraCel hjälper denna process genom att sänka ytspänningen på vatten till omkring 59 dynes, vilket gör att närings ämnen i matsmältningskanalen blir lättare att ta upp för kroppen och hjälper kroppen på cell nivå. 

Förbättra din vätskebalans på Cellnivå 

Experter hävdar att ca 75% av befolkningen lider kroniskt av en mer eller mindre allvarlig uttorkning. Även en lätt uttorkning kan vara orsaken till en sämre metabolism, orsaka trötthet, reducera ditt kort minne, och bidra aktivt till en rad hälsoförsämringar.

Att dricka vatten regelbundet är viktigt, men ännu viktigare är att dricka vatten av god kvalitet.

Genom att tillsätta HydraCel till ditt dricksvatten med små NanoCluster Kolloider så sänker du ytspänningen på vattnet, omorganiserar vatten molekylerna så att vattnet får en struktur som levande vatten. ex ett porlande källflöde. Vilket gör biotillgängligheten hos vattnet kraftigt förbättrat.