Sök
RBC Life Sciences Europe - Tel.073-5022422 - info@rbcls.eu

GREEN PHYTO POWER (150 GM)

Rekommenderat pris: 512,4 SEK

Medlemspris: 427 SEK

GREEN PHYTO POWER (150 GM)

" 


Green Phyto Power 150 gram


För att höra en presentation av Green Phyto Power med Sven Holm

(Källa:  www.rbclifesciences.com)

(AMO pris på denna produkt: 398 kr.)

klicka här. (Detta kräver att du har högtalare)

Green Phyto-Power ger dig naturlig näring snabbt och enkelt. Det innehåller några av världens mest näringsrika växter i en och samma pulverdryck och du kommer att njuta av den energi och det välmående som du får när du använder Green Phyto-Power som en del av din dagliga kost.

Gröna grönsaker tillhör våra viktigaste födoämnen. Men hur många äter tillräckligt med ekologiskt odlad broccoli eller spenat varje dag? De flesta grödor idag odlas på utarmade jordar och behandlas med bekämpningsmedel. Det kan vara svårt att få tag i ren och näringsrik mat. Green Phyto-Power är lösningen. Den tillfredsställelse du känner när du dricker Green Phyto-Power bygger på att vi har bevarat allt det goda. Green Phyto-Power är full av ekologiskt odlade grönsaker från rika jordar, skördade precis vid rätt tillfälle för att få maximalt näringsinnehåll. Växterna torkas till pulver snabbt och skonsamt så att till och med de känsliga enzymerna bevaras.

Green Phyto-Power är dessutom basiskt och skapar ett balanserat PH-värde i din kropp vilket förbättrar ditt allmänna välbefinnande. Börja med Green Phyto-Power redan idag. Du får i dig en daglig dos av inte mindre än 19 olika växter såsom vetegräs, havregräs, broccoli, quinoagroddar, ananaspulver och spenat.

Drick, njut och må bra!

  
"