Sök
RBC Life Sciences Europe - Tel.073-5022422 - info@rbcls.eu
Om RBC Life Sciences
RBC Life Sciences Europe startades den 15 april 2004 av Sven Holm. Företaget drivs som ett dotterbolag till Hälsoinstitutet Virga KB, vilket är otroligt spännande och bra för patienter och friskvårds-intreserade Läkare och Terapeuter.

Jag har lång erfarenhet av arbete inom näring och hälsa och har arbetat med ett antal olika företag inom hälsa och wellness m.m. Den erfarenhet jag samlat på mig har gjort att jag har en djupare förståelse för hur det är att arbeta med referensmarknadsföring ute på "fältet".

Mitt mål med RBC Life Sciences är att ha ett enkelt koncept, de bästa produkterna samt priser som gör att folk har råd att använda produkterna. När/och om det kommer att göras förändringar så kommer dessa att gynna både medlemmarna och företaget.

Därför är jag mycket glad att kunna erbjuda mina medlemmar RBC Life´s högkvalitativa produkter. Jag har knutit ett avtal om att sälja dessa produkter i Sverige och i 14 länder i Europa. Detta innebär att du som medlem kan introducera medlemmar från alla dessa länder, och få en provision på omsättningen som skapas i ditt nätverk. Detta ger dig obegränsade möjligheter att dela med dig av förbättrad hälsa och skapa en egen oberoende inkomst.

Mitt långsiktiga mål är att skapa en bra plattform för kostråd, utbildning och information inom Europa. Medlemmar i RBC Life Sciences ska kunna förbättra sina egna och sina bekantas möjligheter till ett friskare och hälsosammare liv.


Sven Holm RBC Life Sciences Europe